Как приключен като в случая продаваме реплика на която и да е марка няма ли да ми се изземе стоката и да ми напишат актове за това че продавам реплики какво като имам фактури от къде са купени!!! Обяснете ако може по подробно че не сме на ясно!!!! Вкарваме от чужбина реплика на часовници какво искаме да ни прати продавача и когато тук мине през митница какво трябва да ни издаде митницата след това при една проверка ние да сме си чисти и да няма актове и изземане на стока!!! Благодаря предварително

Говорим за две различни неща, според мен… за да продавате МАРКОВИ часовници, вие трябва да имате освен документ за произход на стоката и разрешение от собствениците на търговската марка с реномираното лого на производителя. За да продавате реплика, както вие се изразявате, кой да ви даде логото? Тук не може да говорим за някакъв патент, според мен. Внасяте си репликите по общия ред, с документ от доставчика, откривате си онлайн магазин със съответния сайт и си търгувате с тях. При евентуална проверка от икономическа полиция, доказвате си с документите произхода на стоката, в които би трябвало да е указано, че това са реплики, а не оригинали и въпроса е приключен.
Да искам да внасям часовници които ги продават в всеки магазин за часовници но не са оригинални а са реплика какви са документите които и патенти трябва да се изкарат за да продаваш всеки един магазин си ги е изкарал които продава часовници но никой няма да сподели !! И НЕ не искам да съм единствен който да вкарва в страната просто искам да си купувам от вън и да продавам тук легално в интернет и в магазина си
Изчетох но нас ни интересува как да внасяме стоката в страната и какви документи за патентно право на реплики ни трябват и от къде да си ги извадим!!!


Благодаря дано някой друг може да ми помогне че искам всичко да е изрядно!!! С документите и всички други неща не искам да имам проблеми!!! Очаквам вашите отговори!!!
Напишете как става и чрез магазин и чрез интернет сайт и двете ни интересуват!!!
Имаме регистрирана фирма но мисълта ми е някакво патентно право трябва ли да се вади че продаваме реплика и от къде се вади също така ни интересува ако продаваме няколко различни реплики а всички други часовници са без никакво име по себе си какво се прави !!!! И още нещо когато взимаме часовниците от чужбина какво трябва да изискаме от продавача за да може да ги декларираме и легално да влизат в страната !!! За сега това ни интересува!!! Благодарим за отговорът предварително!!!
Здравейте искам да попитам какви документи се изискват за да може една фирма да продава часовници и от къде се изкарват тези документи!!!